Behandelingen voor contourverbetering:

Zoals u ziet bieden wij voor contourverbetering verschillende behandelingen. Welke behandeling voor u het best geschikt is hangt af van vele factoren die wij niet hier in detail kunnen beschrijven. We geven u echter hierover graag een vrijblijvend en gratis advies. Bel 020-6263819 of mail afspraken@moniquegottmer.nl

[ezcol_1quarter]afb endermologie1
Icoone

[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter]afb tripolar1
Re-gen TriPollar[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter]afb universalcontourwrap1
Universal Contour Wrap[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter_end]afb1
Lymphedrainage[/ezcol_1quarter_end]

Icoone

[ezcol_2third]Cellulite… welke vrouw heeft het niet? De Icoone is een pijnloze en natuurlijke methode waarmee wij cellulite sterk kunnen laten afnemen. Wij maken hiervoor gebruik van een apparaat dat de huid omhoog zuigt en haar op- en afrolt. Deze intensieve huidmassage herstelt de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat weefselblokkades, die de oorzaak zijn van cellulite en vetophopingen, worden opgeheven. Hierdoor verbetert de structuur van de huid en het onderhuidse bindweefsel waardoor de huid er weer glad en strak uitziet. De Icoone wordt toegepast als kuur. In circa tien behandelingen (één à twee keer per week) kunnen wij prachtige resultaten boeken. Wilt u meer weten over de Icoone? In onze salon vertellen wij u er graag meer over.

Afspraak maken

 

[ terug naar overzicht behandelingen ]

[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]afb endermologie1[/ezcol_1third_end]

Re-gen TriPollar

[ezcol_2third]Een verslapte huid na zwangerschap of gewichtsverlies? Plaatselijk vet dat met diëten en sporten maar niet wil verdwijnen? Wij kunnen uw huid liften en plaatselijk vet laten verdwijnen. Wij maken hiervoor gebruik van de natuurlijke Tripollar behandeling. Tripollar levert structurele en zichtbare veranderingen op in zowel de bovenste huidlagen als de dieper gelegen vetlaag. De behandeling werkt door middel van radio frequentie golven die warmte en energie leveren. Hierdoor wordt de stofwisseling van de huid verhoogd en de afgifte van de vloeibare inhoud van vetcellen bevorderd. Door het opwarmen van de huid trekt ook het collageen samen en wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Het resultaat is een direct zichtbaar effect dat in de weken na de behandeling doorwerkt. De huid wordt strakker, gladder en steviger. Wij kunnen uitstekende resultaten behalen met een behandelreeks van zes tot acht sessies. De behandeling is pijnloos en pakt de oorsprong van het probleem aan.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]afb tripolar1
afb tripolar2
[/ezcol_1third_end]

Universal Contour Wrap

[ezcol_2third]Het cadeautje voor lichaam en geest… Universal Contour Wrap. Deze therapeutische ‘inpakmethode’ is een geheel natuurlijke, efficiënte manier om blijvend centimeters te verliezen. Het ontgift het lichaam, zuivert en verstrakt de huid, laat een buikje verdwijnen, verwijdert dode huidcellen, maakt littekens, striae en cellulite minder zichtbaar en geeft u het gevoel herboren te zijn met een prachtige gladde en zijdezachte huid. Bij Universal Countour Wrap pakken wij u in met speciale zwachtels die worden gedrenkt in een warme oplossing van natuurlijke mineralen en zeeklei. De behandeling is ideaal in combinatie met afslanken of om de huid te verstevigen na bijvoorbeeld veel gewichtsverlies of een zwangerschap. Het is daarnaast een snelle methode om strak op vakantie of speciale gelegenheid te verschijnen.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]afb universalcontourwrap1[/ezcol_1third_end]

Lymphedrainage

[ezcol_2third]Tekst…

[ terug naar overzicht behandelingen ]

[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]afb1[/ezcol_1third_end]