Behandelingen tegen een ongelijkmatige huidstructuur:

Zoals u ziet bieden wij tegen een ongelijkmatige huidstructuur verschillende behandelingen. Welke behandeling voor u het best geschikt is hangt af van vele factoren die wij niet hier in detail kunnen beschrijven. We geven u echter hierover graag een vrijblijvend en gratis advies. Bel 020-6263819 of mail: afspraken@moniquegottmer.nl

[ezcol_1quarter]afb genises1
Laser Genesis[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter]afb 3dverjonging1
3D huidverjonging[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter]afb ridolyse1
Ridolyse[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter_end]afb microdermabrasie1
Microdermabrasie[/ezcol_1quarter_end] [ezcol_1quarter]afb neoderma1
Neodermapeeling[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter]afb mesotherapie
Mesotherapie[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter]afb titan1
Titan[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter_end]afb pascaud-peelings-concept
Pascaud peelings concept[/ezcol_1quarter_end] [ezcol_1quarter]oxygen1GlowOxyGeneo[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter][/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter][/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter_end][/ezcol_1quarter_end]

Laser Genesis

[ezcol_2third]

Laser Genesis is een innovatieve en pijnloze manier om een stralende en gezonde huid terug te krijgen. De behandeling herstelt de jeugdigheid van uw huid door littekens, rimpeltjes, fijne lijntjes, roodheid, grove poriën, zonbeschadiging en een ongelijkmatige huidtextuur te behandelen. Laser Genesis maakt gebruik van laserlicht dat de middelste laag van uw huid verwarmt. Hierdoor wordt de collageenproductie gestimuleerd en nemen ontstekingen en littekenvorming af. Het resultaat is een gladdere, glanzende huid met een gelijkmatige teint en textuur. Gemiddeld zijn er vier tot zes behandelingen nodig. Na ieder behandeling ziet u de subtiele verschillen. Het effect van het totale behandelplan is spectaculair.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]afb genises3[/ezcol_1third_end]

3D huidverjonging

[ezcol_2third]Huidveroudering kent vele gedaantes. Rimpels zijn waarschijnlijk het meest bekend, maar ook grove poriën, een ongelijkmatige huidstructuur, een verslapte huid, roodheid, adertjes en pigmentvlekken zijn heel herkenbaar. 3D huidverjonging is een pijnloos totaalconcept dat alle tekenen van de ouder wordende huid aanpakt. 3D Huidverjonging bestaat uit een combinatie van Laser Genesis, LimeLight Facial en Titan. Het behandelplan is sterk afhankelijk van uw huid. Bij de meeste mensen kunnen wij in twee tot zes behandelingen prachtige resultaten behalen.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]
[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]afb 3dverjonging1[/ezcol_1third_end]

Ridolyse

[ezcol_2third]Lifting, versteviging en celvernieuwing van binnenuit. Ridolyse heeft een unieke meervoudige werking waardoor de huid gladder en jeugdiger wordt. De werking is gebaseerd op elektro-acupunctuur, lymfedrainage en spierversteviging. Elektro-acupunctuur stimuleert de aanmaak van collageen waardoor rimpels zichzelf opvullen. Lymfedrainage helpt de afvalstoffen af te voeren en stimuleert de celactiviteit. Spierversteviging heeft een liftend effect. Ridolyse is een kuurbehandeling die na vijf tot zes keer het gewenste resultaat geeft. De behandelingen worden wekelijks verzorgd. Wilt u meer weten over deze behandeling? In onze salon vertellen wij u er graag meer over.

Afspraak maken
[ terug naar overzicht behandelingen ]
[/ezcol_2third][ezcol_1third_end][/ezcol_1third_end]

Microdermabrasie

[ezcol_2third]Een nieuwe huid die weer glad en gezond is. Door middel van microdermabrasie maken wij het waar. Bij microdermabrasie worden de bovenste huidlagen met microkristallen verwijderd. Deze vorm van polijsten heeft tot gevolg dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen. Dit natuurlijke proces van cel-regeneratie zorgt ervoor dat uw huid er weer stralend en gezond uit gaat zien. Microdermabrasie geeft spectaculaire resultaten bij rimpels, acne, pigmentvlekken en littekens. Gemiddeld zijn er x behandelingen nodig met tussenpozen van x. Na de behandeling kan de huid er wat rood uitzien. Een hydraterende verzorging na deze behandeling is belangrijk.

Afspraak maken
[ terug naar overzicht behandelingen ][/ezcol_2third][ezcol_1third_end] afb microdermabrasie1[/ezcol_1third_end]

Neoderma Biopeeling

[ezcol_2third]

De Neoderma Biopeeling is een geavanceerde kruidentherapie die de celdeling van de huid versnelt. Hierdoor wordt de stofwisseling van de huid en de collageenproductie gestimuleerd. De peeling normaliseert de huidfuncties en heeft een therapeutische en verjongende werking. Het is zeer geschikt om de verslapte, slecht doorbloede huid te stimuleren en om acne te behandelen. Afhankelijk van het probleem en het gewenste resultaat, kan de peeling als eenmalige schoonheidsbehandeling worden gebruikt of als kuur worden toegepast. De behandeling kan onbeperkt worden herhaald. Na de peeling voelt de huid droog en strak aan en kan licht gaan schilferen. De behandeling werkt nog 10 dagen in de huid door.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]afb neoderma1[/ezcol_1third_end]

Mesotherapie

[ezcol_2third]Voeden, voeden, voeden! Waar een crème stopt gaat Mesotherapie door. Bij deze behandeling brengen wij kleine hoeveelheden werkzame stoffen zoals hyaluronzuur, mineralen, vitaminen en aminozuren in uw huid waardoor ze haar volume en elasticiteit terugkrijgt, de vochtbalans wordt hersteld en rimpels vervagen. De behandeling wordt uitgevoerd met de ‘Digitaal Mesopistool’. Dit apparaat zorgt dat de werkzame stoffen op een snelle en doeltreffende manier worden ingespoten. U voelt hier nagenoeg niets van en het resultaat is al na één behandeling zicht- en voelbaar. Afhankelijk van uw huidtype en –conditie worden in de eerste maand vier Mesobehandelingen gegeven. Vervolgens komt u eerst om de twee weken en vervolgens om de drie tot zes maanden terug. De stoffen die worden ingespoten worden door het lichaam weer afgebroken. Mesotherapie geeft daardoor geen permanent resultaat. Na een kuur van 8 tot 12 behandelingen volstaat een onderhoudsbehandeling om de drie tot zes maanden.

Afspraak maken

 

[ terug naar overzicht behandelingen ]

[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]afb mesotherapie[/ezcol_1third_end]

Titan

[ezcol_2third]Een strakkere huid zonder chirurgie, injecties of hersteltijd. Met de nieuwe Titan behandeling is het echt mogelijk. Deze volledig natuurlijke techniek maakt gebruik van infrarood licht dat de dieperliggende huidlagen verwarmt. Hierdoor trekken de collageenvezels samen en wordt de productie van collageen gestimuleerd. Het resultaat is een strakkere, stevige huid met minder rimpels. Eén behandeling kan al een spectaculair resultaat geven, maar voor het beste effect zijn twee tot drie behandelingen nodig. Tussen de behandelingen zit een periode van vier tot zes weken. De Titan behandeling kan worden gebruikt voor het gezicht, armen, buik en benen.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]
[/ezcol_2third][ezcol_1third_end][/ezcol_1third_end]

Pascaud peelings concept

[ezcol_2third]Deze behandeling is een doorbraak op het gebied van anti-ageing en leidt tot significante verbetering in huidverjonging. Deze combi-peel zorgt ervoor dat de huid zich in een periode van een week tot 10 dagen volledige vernieuwt. Door deze snelle vernieuwing kunnen fijne rimpeltjes, pigmentvlekjes, een grove structuur en zonschade ook snel verbeteren. De Professional Peeling behandeling kan de huid weer strakker, gladder en jonger maken onafhankelijk van leeftijd, huidskleur of huidtype. Deze behandeling betekent een doorbraak op het gebied van anti-ageing en leidt tot een significante verbetering in huidverjonging.

Het gebruik van diverse unieke peelingstoffen tijdens de behandeling stelt de getrainde specialist(e) in staat het peelingproces volledig te controleren en de peeling 100% veilig uit te voeren. Dode cellagen worden verwijderd en maken plaats voor gezonde nieuwe cellen die de huid weer zijn helderheid en stevigheid teruggeven.

Mensen die last hebben van:

– rimpels
– grove structuur (ook acne littekens)
– pigmentvlekken
– zonbeschadigde huid
– elasticiteit afname
– vale (rokers) huid

zullen het meeste profijt van de behandeling hebben; vaak al na één behandeling zijn er opzienbarende resultaten.

De fasen van de behandeling:

Voorbehandeling: u gebruikt 10 nachten speciale ampullen die de huid voorbereiden op de behandeling.
1. In de salon wordt de ongeveer 45 minuten durende behandeling uitgevoerd.
2. Direct na de behandeling voelt de huid strak maar ontspannen aan.
3. Vervolgens gaat de huid binnen enkele dagen vervellen.
4. Gemiddeld is na een week het volledige peelingproces achter de rug en heeft u een nieuwe, frisse ‘baby’huid.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]afb pascaud-peelings-concept[/ezcol_1third_end]

OxyGeneo

[ezcol_2third]

3-in-1 behandeling met direct resultaat!
OxyGeneo Technologie is een innovatieve huid vernieuwende behandeling die gelijktijdig 3 essentiële acties van een gelaatsbehandeling uitvoert:

  • Exfoliatie van de bovenste huidlaag
  • Insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen
  • Zuurstofvoorziening van de huid van binnenuit.

Oxygeneo is een alternatief voor een microdermabrasie en zuurstofbehandeling in één. Oxygeneo plaatst ontelbare kleine koolstofdioxide belletjes die op de huid uiteenspatten. Hierdoor ontstaat een verhoogde zuurstofvoorziening onder het huidoppervlak wat resulteert in een betere doorbloeding en cel-vernieuwing.

Door middel van een stappenplan komen we aan de volgende resultaten:

  1. Exfoliatie: Het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van jonge nieuwe cellen.
  2. Verbeteren van de zuurstofvoorziening van binnenuit, wat direct zorgt voor vermindering van fijne lijntjes.
  3. Massage en het bevorderen van een betere opname van actieve ingrediënten en werkstoffen.

Oxygeneo is een ontspannende zuurstofbehandeling die geheel pijnloos is en voor elke leeftijd en huidtype geschikt is. Het geeft direct resultaat!

Er kan een keuze worden gemaakt uit 2 behandelmethodes:

  • NeoBright voor huidverjeugdiging, acne en oneffenheden op de huid, verhelderen van de teint, verminderen van grove poriën en het verminderen van pigmentvlekken.
  • NeoRevive richt zich op huidverjonging/anti-aging, huidvernieuwing, egalisatie van de huid en vermindering van fijne lijntjes.

Beide behandelingen kunnen zowel op het gezicht, hals, decolleté, armen en handen worden toegepast.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]oxygen1Glow

[/ezcol_1third_end]