Coolglide Yag laser

[ezcol_2third]Ongewenste haargroei is voor veel mensen een groot probleem en een dagelijkse last. De gekleurde huid heeft een andere manier van aanpak nodig.
De Goolglide Yag laser is zeer geschikt voor een gekleurde huid!
Hiermee kunnen wij ook de gekleurde huid definitief, pijnloos van haartjes op gezicht, benen, armen, oksels, rug, borstkas en bikinilijn verlossen.

Door onze specialisatie in ontharen zijn wij geregistreerd bij de ANBOS en de Huidspecialiste en is vergoeding via zorgverzekering mogelijk!

Coolglide voor
Voor
Coolglide na
Na

 

 

 

 

 

 

Afspraak maken

 

Cutera ProWave

[ezcol_2third]Bij Monique Gottmer werken wij met de Cutera ProWave lasertechniek. Hiermee kunnen wij u definitief, pijnloos en in enkele behandelingen verlossen van haartjes op gezicht, benen, armen, oksels en rug. ProWave is een veilige behandeling die wereldwijd is goedgekeurd en kan ook worden toegepast op gevoelige lichaamsdelen zoals de borstkas en bikinilijn. Om goede resultaten te behalen zijn gemiddeld vier tot zes behandelingen nodig. Tussen de behandeling zit steeds en periode van enkele weken.

prowave voor
Voor
Prowave na
Na

 

 

 

 

 

 

 

Afspraak maken

 

Intense Pulse Light

Intens Pulse Light is een lichtflitsmethode waarbij licht wordt omgezet in warmte. Door de warmte sterft de haarwortel, zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Het resultaat? Het probleem wordt letterlijk bij de wortel aangepakt. De haar keert niet meer terug. Intens Pulse Light is pijnloos en kan zeer goed worden toegepast op gezicht, benen, armen, oksels, bikinilijn en rug. Om goede resultaten te behalen zijn gemiddeld vijf tot acht behandelingen nodig. Tussen iedere behandeling zit een periode van zes weken.

Afspraak maken

[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]afb1

afb lichaam2[/ezcol_1third_end]