“Ik ben super tevreden met mijn behandelingen. Ikram is een topper, en weet ook alles goed uit te leggen zodat ik precies weet wat mijn behandeling inhoud. Aller belangrijkste, het resultaat. Tot nu toe ziet mijn huid er al veel beter uit! 🙂 Thank you Monique Gottmer! -X- Joëlle G. Kahn.”
“Professioneel advies ontvangen terwijl ik eigelijk alleen even binnenliep om te neuzen. Meteen plan van aanpak gemaakt voor mijn huid, op mijn kin. (Ontstekingen en beschadigde huid). Nu ruim 6 maanden later door de genesis en producten van Medik8 is het een wereld van verschil! Iedereens ook altijd erg vriendelijk en betrokken.”
Lieve Monique, Ik ben al meer dan 25 jaar klant bij je. En we blijven de veroudering inmiddels heel behoorlijk voor. De meeste mensen schatten mij 10 jaar jonger dan ik ben. Dat komt door jouw geweldige behandelingen. En elke keer weer heb je nieuwe methodes, middelen en apparaten die super ondersteunen en verbeteren. Ik reis veel en neem onderweg ook behandelingen op de beste plekken, er is maar 1 plek die ik ken waar het op en top is en die is: bij jou. Dikke kus, Henriette.
  “Tijdens een liefdevolle behandeling door Monique weet ik dat ik in goede handen ben. Zij kiest wat op dat moment de weldaad voor mijn huid zal worden uit een waaier van mogelijkheden, die ingezet kunnen worden om de huid weer op te laten bloeien. Zelfs al ben je geen jonge blom meer, de conditie van je huid wordt zien ter ogen beter. Monique, met haar warme persoonlijkheid, zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ook haar medewerksters vertroetelen je huid met grote doeltreffendheid. Een aanrader! Merci! Ellen / helena Delahaye.”  
"Lieve Monique, Top team! Feestje hier! X Marguaritha P.s soon again!"
“Lieve Monique (en alle lieve meiden die voor/bij je werken), Al meer dan 25 jaar ben jij een rustpunt in mijn leven. Dank voor je liefdevolle zorgen, dat betekend veel voor me. En ja je kamers zijn echt magisch.. Liefs, Francien.”
  “Een paar uur onder de handen van Monique is een paar uur vertoeven in de hemel van ontspanning, liefdevolle aandacht en totale bliss. Het mooie is, daarna zie je er ook zo uit! Het was heerlijk, dank! Xxxx Reneé.”  
  “Al 25 jaar in goede handen bij Monique. Als ik in Nederland ben, ga ik meteen naar Monique. Dat is mijn eerste prioriteit. Lieve Monique , dank voor de goede zorgen! Liefs, Marina.”  
    “Al 25 jaar prima behandeling door Monique. Dank, Hens.”
Voor mij is Monique de enige die voor zowel lichaam als geest zorgt. Als ik bij Monique vandaan kom voel ik me gelijk mooier en zit ik dus lekkerder in mijn vel. Liefs, Houda
“You’re the best, dreams come true with you. Your hands are better then botox!! Love, Tink.”

“Dankzij de goede zorgen van Donna wordt de huid rondom mijn benen een stuk strakker en daardoor mooier. Heel blij met het effect van de behandelingen! Super bedankt ladies! Liefs, Lobke.”