Een gezond lichaam en een gezonde geest

Voor ons team staan lichaam en geest centraal. Bij een heerlijke gezichtsbehandeling moet het lichaam wel in balans zijn met de geest. Helen Turner biedt hiervoor de perfecte oplossing.
Met haar jarenlange ervaringen in acupunctuur, cupping en dermarolling is zij zeker een aanrader.

Helen Turner is een cosmetische acupuncturist uit het Verenigd Koninkrijk. Zij beoefend het vak nu meer dan 10 jaar en is onlangs verhuisd naar Amsterdam. Haar cosmetische acupunctuur behandelingen helpen bij de vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Ze zorgen voor een betere doorbloeding van de gelaatsspieren, helpen bij het verbeteren van de genezing van littekenweefsel en geven meer ontspanning. De acupunctuur-sessies kunt u ook combineren met cupping, gezicht- en hoofdmassages en een massage met de dermaroller. Dermarolling kan helpen bij de vermindering van ouderdomsvlekken, fijne lijntjes en acne.

Problemen zoals hoofdpijn, migraine en stress kunnen ook worden aangepakt tijdens de behandeling. Helen is naast cosmetisch acupuncturist ook een fysiotherapeut, Health Coach en Pilates Instructor in het Verenigd Koninkrijk.

Ze geniet van het aanbieden van een holistische benadering van wellness en moedigt haar klanten om gezonder en gelukkiger te leven.