Behandelingen tegen pigmentvlekken:

Zoals u ziet bieden wij tegen pigmentvlekken verschillende behandelingen. Welke behandeling voor u het best geschikt is hangt af van vele factoren die wij niet hier in detail kunnen beschrijven. We geven u echter hierover graag een vrijblijvend en gratis advies. Bel 020-6263819 of mail

[ezcol_1quarter]afb limelight1
LimeLight Facial[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter]afb 3dverjonging1
3D huidverjonging[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter]afb microdermabrasie1
Micro-dermabrasie[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter_end]yag laser
Skin rejuvenation[/ezcol_1quarter_end] [ezcol_1quarter]afb neoderma1
Neoderma Biopeeling[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter]afb pascaud-peelings-concept
Pascaud peelings concept[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter]oxygen1GlowOxyGeneo[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter_end] [/ezcol_1quarter_end]

LimeLight Facial

[ezcol_2third]Bij Monique Gottmer werken wij met de LimeLight Facial techniek. Met deze lichtflits behandeling kunnen wij pigmentvlekken pijnloos laten vervagen, roodheid en fijne adertjes verminderen en zorgen voor een gezonde en egale teint. LimeLight Facial verwarmt de huid waardoor ze verkleurt en vervolgens (na één tot drie weken) vervelt. Op de nieuwe huid die tevoorschijn komt zijn de pigmentvlekken vervaagd en roodheid en adertjes afgenomen. In de meeste gevallen geven één tot drie behandelingen het gewenste resultaat.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]afb genises9
afb genises10[/ezcol_1third_end]

3D huidverjonging

[ezcol_2third]Huidveroudering kent vele gedaantes. Rimpels zijn waarschijnlijk het meest bekend, maar ook grove poriën, een ongelijkmatige huidstructuur, een verslapte huid, roodheid, adertjes en pigmentvlekken zijn heel herkenbaar. 3D huidverjonging is een pijnloos totaalconcept dat alle tekenen van de ouder wordende huid aanpakt. 3D Huidverjonging bestaat uit een combinatie van Laser Genesis, LimeLight Facial en Titan. Het behandelplan is sterk afhankelijk van uw huid. Bij de meeste mensen kunnen wij in twee tot zes behandelingen prachtige resultaten behalen.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]
[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]afb 3dverjonging1[/ezcol_1third_end]

Microdermabrasie

[ezcol_2third]Een nieuwe huid die weer glad en gezond is. Door middel van microdermabrasie maken wij het waar. Bij microdermabrasie worden de bovenste huidlagen met microkristallen verwijderd. Deze vorm van polijsten heeft tot gevolg dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen. Dit natuurlijke proces van cel-regeneratie zorgt ervoor dat uw huid er weer stralend en gezond uit gaat zien. Microdermabrasie geeft spectaculaire resultaten bij rimpels, acne, pigmentvlekken en littekens. Gemiddeld zijn er x behandelingen nodig met tussenpozen van x. Na de behandeling kan de huid er wat rood uitzien. Een hydraterende verzorging na deze behandeling is belangrijk.

Afspraak maken
[ terug naar overzicht behandelingen ][/ezcol_2third][ezcol_1third_end] afb microdermabrasie1[/ezcol_1third_end]

Skin rejuvenation (Intense Pulse Ligth)

[ezcol_2third]Skin rejuvenation is een lichtflitsmethode die de huid weer een frisse, jonge uitstraling geeft. Met deze techniek wordt gebruik gemaakt van laserlicht dat de collageenproductie stimuleert. Hierdoor vervagen rimpeltjes en voelt de huid steviger aan. Skin rejuvenation kan daarnaast worden ingezet om roodheid, adertjes en pigmentvlekken te laten vervagen. Skin rejuvenation is een kuur. Hoeveel behandelingen er nodig zijn, is afhankelijk van het soort behandeling, de ernst van de aandoening en de conditie en kleur van de huid. Bij rimpeltjes en huidverslapping zijn gemiddeld zes behandelingen nodig. Bij hyperpigmentatie en couperose zal na drie tot vijf behandelingen een goed resultaat zichtbaar zijn.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]
[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]yag laser[/ezcol_1third_end]

Neoderma Biopeeling

[ezcol_2third]

De Neoderma Biopeeling is een geavanceerde kruidentherapie die de celdeling van de huid versnelt. Hierdoor wordt de stofwisseling van de huid en de collageenproductie gestimuleerd. De peeling normaliseert de huidfuncties en heeft een therapeutische en verjongende werking. Het is zeer geschikt om de verslapte, slecht doorbloede huid te stimuleren en om acne te behandelen. Afhankelijk van het probleem en het gewenste resultaat, kan de peeling als eenmalige schoonheidsbehandeling worden gebruikt of als kuur worden toegepast. De behandeling kan onbeperkt worden herhaald. Na de peeling voelt de huid droog en strak aan en kan licht gaan schilferen. De behandeling werkt nog 10 dagen in de huid door.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]afb neoderma1[/ezcol_1third_end]

Pascaud peelings concept

[ezcol_2third]Deze behandeling is een doorbraak op het gebied van anti-ageing en leidt tot significante verbetering in huidverjonging.
Deze combi-peel zorgt ervoor dat de huid zich in een periode van een week tot 10 dagen volledige vernieuwt. Door deze snelle vernieuwing kunnen fijne rimpeltjes, pigmentvlekjes, een grove structuur en zonschade ook snel verbeteren. De Professional Peeling behandeling kan de huid weer strakker, gladder en jonger maken onafhankelijk van leeftijd, huidskleur of huidtype. Deze behandeling betekent een doorbraak op het gebied van anti-ageing en leidt tot een significante verbetering in huidverjonging.

Het gebruik van diverse unieke peelingstoffen tijdens de behandeling stelt de getrainde specialist(e) in staat het peelingproces volledig te controleren en de peeling 100% veilig uit te voeren. Dode cellagen worden verwijderd en maken plaats voor gezonde nieuwe cellen die de huid weer zijn helderheid en stevigheid teruggeven.

Iedereen die er beter uit wil zien en de zichtbare gevolgen van huidveroudering wil elimineren dient deze vernieuwende behandeling absoluut te overwegen.

Mensen die last hebben van:
– rimpels
– grove structuur (ook acne littekens)
– pigmentvlekken
– zonbeschadigde huid
– elasticiteit afname
– vale (rokers) huid

zullen het meeste profijt van de behandeling hebben; vaak al na één behandeling zijn er opzienbarende resultaten.

De fasen van de behandeling:

Voorbehandeling: u gebruikt 10 nachten speciale ampullen die de huid voorbereiden op de behandeling.
1. In de salon wordt de ongeveer 45 minuten durende behandeling uitgevoerd.
2. Direct na de behandeling voelt de huid strak maar ontspannen aan.
3. Vervolgens gaat de huid binnen enkele dagen vervellen.
4. Gemiddeld is na een week het volledige peelingproces achter de rug en heeft u een nieuwe, frisse ‘baby’huid.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]afb pascaud-peelings-concept[/ezcol_1third_end]

OxyGeneo

[ezcol_2third]

3-in-1 behandeling met direct resultaat!
OxyGeneo Technologie is een innovatieve huid vernieuwende behandeling die gelijktijdig 3 essentiële acties van een gelaatsbehandeling uitvoert:

  • Exfoliatie van de bovenste huidlaag
  • Insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen
  • Zuurstofvoorziening van de huid van binnenuit.

Oxygeneo is een alternatief voor een microdermabrasie en zuurstofbehandeling in één. Oxygeneo plaatst ontelbare kleine koolstofdioxide belletjes die op de huid uiteenspatten. Hierdoor ontstaat een verhoogde zuurstofvoorziening onder het huidoppervlak wat resulteert in een betere doorbloeding en cel-vernieuwing.

Door middel van een stappenplan komen we aan de volgende resultaten:

  1. Exfoliatie: Het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van jonge nieuwe cellen.
  2. Verbeteren van de zuurstofvoorziening van binnenuit, wat direct zorgt voor vermindering van fijne lijntjes.
  3. Massage en het bevorderen van een betere opname van actieve ingrediënten en werkstoffen.

Oxygeneo is een ontspannende zuurstofbehandeling die geheel pijnloos is en voor elke leeftijd en huidtype geschikt is. Het geeft direct resultaat!

Er kan een keuze worden gemaakt uit 2 behandelmethodes:

  • NeoBright voor huidverjeugdiging, acne en oneffenheden op de huid, verhelderen van de teint, verminderen van grove poriën en het verminderen van pigmentvlekken.
  • NeoRevive richt zich op huidverjonging/anti-aging, huidvernieuwing, egalisatie van de huid en vermindering van fijne lijntjes.

Beide behandelingen kunnen zowel op het gezicht, hals, decolleté, armen en handen worden toegepast.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]oxygen1Glow

[/ezcol_1third_end]