Regent triPollar behandeling met RF-technologie

Voor bodysculpting en een strakkere huid

TriPollar is een revolutionaire techniek om de huid van lichaam of gezicht strakker en steviger te maken. Het maakt gebruik van radio frequentiegolven (RF). Hiermee worden verbluffende resultaten bereikt in bodysculpting, afslanken en het verminderen van cellulite.

Wat doet de Regent TriPollar behandeling precies?
De TriPollar RF-energie verhoogt de temperatuur in de huidcellen, zowel van huidcellen aan de oppervlakte als in de dieper gelegen vetlaag. Dit stimuleert het metabolisme in de cellen en het verhoogt de afgifte en afvoer van vloeibare inhoud van de vetcellen. De vetcellen krimpen hierdoor. Tegelijk zorgt het voor een contractie van het collageen in de huid. Het behandelde gebied wordt hierdoor gladder en strakker.

Voor wie is de Regent TriPollar behandeling geschikt?
De TriPollar behandeling is geschikt voor iedereen, elk huidtype en iedere leeftijd. Je kunt kiezen voor deze behandeling als je bijvoorbeeld veel gewicht hebt verloren of liposuctie hebt ondergaan. De TriPollar behandeling is de meest effectieve niet-chirurgische methode om de huid weer glad en strak te krijgen. Naast het behandelen van probleemzones in het lichaam, is de TriPollar RF-techniek ook goed in te zetten om de verslapte huid van het gezicht te verbeteren en een onderkin te verminderen.

Enkele aandachtspunten

  • Pijnloze behandeling.
  • Geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.
  • Behandeling duurt circa 45 minuten.
  • Gemiddeld 6-8 behandelingen nodig.
  • Zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling.
  • Voor bodysculpting, ook na afslanken, zwangerschap of liposuctie.
  • Huid wordt strakker en steviger en cellulitis vermindert.

Prijzen

Tripollar Regent - Lichaam

1 x 30 min 95,00
2 x 20 min 125,00

ALLE LICHAAMSBEHANDELINGEN

Health & Beauty Center Monique Gottmer