Titan laserbehandeling

Huidverstrakkende en liftende behandeling

Kies je voor de Titan Laserbehandeling, dan kies je voor een veilige laserbehandeling die je huid meteen zichtbaar compacter en strakker maakt.
En dat is al zichtbaar na één behandeling.

Hoe werkt de Titan Laserbehandeling precies?
De Titan Laser warmt de diepere huidlagen op met veilig infraroodlicht. Hierdoor trekken de collageenvezels van de huid samen. Dit resulteert direct in een strakkere en stevigere huid, omdat deze hierna nieuw collageen aanmaakt. Doordat de laser niet op spierniveau werkt is het effect heel natuurlijk. De opperhuid (epidermis) wordt gedurende de behandeling beschermd door een continue koeling van het Titan handstuk. Het resultaat is een frisse, compacte, stevige huid. En dat zonder chirurgie, injecties of hersteltijd. Je kunt meteen je dagelijkse routine weer oppakken.

Voor wie is de Titan Laserbehandeling geschikt?
De Titan Laserbehandeling is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden. Deze behandeling geeft geen contra-indicatie met zonlicht, dus kan het hele jaar door worden gedaan.

Enkele aandachtspunten

  • Voor een strakke, stevige huid met minder rimpels.
  • De behandeling is geschikt voor gezicht en lichaam.
  • Geschikt voor alle huidtypen.
  • De behandeling kan het hele jaar door worden gedaan.
  • Optimaal resultaat in een kuur: 3x in één jaar, daarna jaarlijks één keer herhalen.

Prijzen

Titan - huidverstrakking & liften

Gelaat 535,00
Gelaat en hals 695,00
Decolleté 475,00
Gelaat, hals en decolleté 1053,00

Titan - De huid liftende laser in beeld

Deze video van het SBS programma Mens en Trends geeft je een duidelijk beeld van wat je van de Titan – de huid liftende laser bij Health & Beauty Center Monique Gottmer kunt verwachten. Er worden drie behandelingen besproken, het is eerste behandeling.