TriPollar behandeling met RF-technologie

voor strakkere gezichtscontouren

TriPollar behandeling met RF-technologie is een revolutionaire techniek om de huid van gezicht of lichaam strakker en steviger te maken.
Het maakt gebruik van radio frequentiegolven (RF). Hiermee worden verbluffende resultaten bereikt in het verbeteren van gezichtscontouren en in bodysculpting.

Hoe krijg je strakkere gezichtscontouren met de TriPollar?
De TriPollar RF-energie verhoogt de temperatuur in de huidcellen zowel van huidcellen aan de oppervlakte als in de dieper gelegen vetlaag. Dit stimuleert het metabolisme in de cellen en het verhoogt de afgifte en afvoer van vloeibare inhoud van de vetcellen. De vetcellen krimpen hierdoor. Tegelijk zorgt het voor een contractie van het collageen in de huid. Het behandelde gebied wordt hierdoor gladder en strakker.

Voor wie is de TriPollar behandeling geschikt?
De TriPollar behandeling is geschikt voor iedereen, elk huidtype en iedere leeftijd. Je kunt kiezen voor deze behandeling als je gezichtscontouren door leeftijd of gewichtsschommelingen minder strak zijn geworden. Ook kan het prima worden ingezet om een onderkin te verminderen. De TriPollar behandeling is de meest effectieve niet-chirurgische methode om de huid weer glad en strak te krijgen. Naast het behandelen van verslapte huid van het gezicht, is de TriPollar RF-techniek ook goed in te zetten voor probleemzones van het lichaam en het behandelen van cellulite.

Enkele aandachtspunten

  • Pijnloze behandeling.
  • Geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.
  • Behandeling duurt circa 45 minuten.
  • Gemiddeld 6-8 behandelingen nodig.
  • Zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling.
  • Je krijgt strakkere gezichtscontouren, je onderkin verdwijnt.

Prijzen

Tripollar

RF gelaat 95,00
RF hals 95,00
RF decolleté 95,00
RF handen 95,00
Bij een behandeling 67,50
Oxygeneo met RF 165,00
Oxygeneo met RF kuur 3x 480,00

De Tripollar – huidverbetering in beeld

Deze video van het SBS programma Mens en Trends geeft je een duidelijk beeld van wat je van de TriPollar – huidverbetering bij Health & Beauty Center Monique Gottmer kunt verwachten. Er worden twee behandelingen besproken, de Oxygeneo en de TriPollar.