Pearl Laserbehandeling gezicht

Huidverjonging in slechts één behandeling

Pearl is een geavanceerde lasertechniek die ervoor zorgt dat de opperhuid wordt vernieuwd. Diverse tekenen van huidveroudering en beschadigingen worden hiermee tegengegaan. In slechts één behandeling is de huid zichtbaar jonger, stralend en fris. (Pearl Laserbehandeling gezicht)

Wat gebeurt er tijdens en na de Pearl Laserbehandeling?
Om je op de behandeling voor te bereiden is het verstandig om zonlicht te vermijden en zonnebrand te gebruiken. Pas ook op met het drinken van alcohol. De Pearl Laser maakt gebruik van een patroon lichtimpulsen die zowel de bovenlaag als de diepere lagen van de huid behandelt. De laser richt zich op oneffen huidoppervlak, littekens, onregelmatige pigmentaties, fijne lijntjes en andere oneffenheden. Houd rekening met een herstelperiode van ongeveer een week.

Voor wie is de Pearl Laserbehandeling geschikt?
De Pearl Laserbehandeling is geschikt voor mensen met een lichte tot gemiddelde huidskleur. De behandeling is geschikt voor het tegengaan van acne littekens, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels.

Enkele aandachtspunten

  • Geschikt voor mensen met een lichte of gemiddelde huidskleur.
  • Verbetert de huidstructuur, vermindert acne littekens, rimpels en pigmentvlekken.
  • Behandeling bij voorkeur tijdens de wintermaanden.
  • Houd rekening met een herstelperiode van ongeveer 1 week.

Prijzen

Pearl - Huidvernieuwing

Gelaat 695,00
Decolleté 795,00

De Pearl – huid vernieuwende laser in beeld

Deze video van het SBS programma Mens en Trends geeft je een duidelijk beeld van wat je van de Pearl – huid vernieuwende laser behandeling bij Health & Beauty Center Monique Gottmer kunt verwachten.