Micro Meso behandeling gezicht en hoofdhuid

voor strakkere gezichtscontouren en tegen haaruitval

Micro Meso behandeling gezicht/hoofdhuid van INNOOAESTATICS combineert 2 technieken om de huid van gezicht en/of hoofdhuid een boost te geven. Micro-needling maakt miniscule gaatjes in de opperste huidlaag waardoor het natuurlijke herstelvermogen wordt geactiveerd. Bij een mesobehandeling wordt een cocktail van actieve lichaamseigen stoffen ingebracht die de huid hydrateert. Een gouden combinatie!

Wat gebeurt er tijdens de Micro Meso gezichtsbehandeling?
Met een micronaald, die veilig en altijd op exact dezelfde diepte in de huid komt, wordt een pure formule met onder meer hydralonzuur aan de huid afgegeven. Hydralonzuur speelt een belangrijke rol in het op peil houden van de huidconditie. Doordat het vocht in de huid bindt, blijft de huid fris, stevig en gezond. De prikjes zijn vrijwel pijnloos.

Wat gebeurt er tijdens de Micro Meso hoofdhuidbehandeling?
Micro Meso behandeling hoofdhuid van INNOOAESTATICS combineert 2 technieken om de huid van de hoofdhuid een boost te geven. Micro-needling maakt miniscule gaatjes in de opperste huidlaag waardoor het natuurlijke herstelvermogen wordt geactiveerd. Stimuleert de hoofdhuid wat een breed scala aan symptomen en kwalen verlicht zoals haaruitval en dunner wordend haar. Vooral bij stress, zwangerschap, hormoon disbalans en eventueel medicijn gebruik. Aan te raden in kuurverband van minimaal tien keer.

Enkele aandachtspunten

  • De huid ziet er vanaf de eerste behandeling jeugdiger uit en het resultaat houdt langdurig aan.
  • Geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.
  • Optimaal resultaat na 6-8 behandelingen.
  • Geen contra-indicaties.
  • Ook geschikt voor de hoofdhuid, tegen haaruitval!

Prijzen

Micro-Meso - Inspuitingen vitamines

Gelaat losse behandeling 89,50
Micro-Meso bij een gezichtsbehandeling 65,00
Gelaat kuur 6x 499,00
Hoofdhuid 89,50
Hoofdhuid kuur 10x 825,00