Genesis laserbehandeling

Voor behandeling van acne, rosacea, grove poriën en rimpels

Heeft jouw huid tekenen van acne, roodheid, grove poriën of fijne lijntjes en wil je daar iets aan doen? Dan is de Genesis Laserbehandeling een effectieve en comfortabele manier om jouw huid te verbeteren.

Wat doet de Genesis Laserbehandeling voor jouw huid?
Door een lichte opwarming van de bovenste huidlagen wordt collageenaanmaak gestimuleerd. Fijne rimpeltjes verminderen en poriën trekken samen. Extra warmte in verwijde haarvaten zorgt voor vermindering van roodheid.

Wat gebeurt er tijdens een Genesis Laser behandeling?
Tijdens de behandeling voel je een lichte warmte op de huid die de meeste cliënten als aangenaam ervaren. Na de behandeling heeft de huid een gezonde, rode kleur. Er is geen herstelperiode, je kunt na de behandeling meteen je dagelijkse leven weer oppakken.

Enkele aandachtspunten

  • Voor een gladde, glanzende huid met een regelmatige teint en textuur.
  • De behandeling biedt de beste resultaten in kuurvorm. Na ongeveer zes behandelingen is een duidelijke verbetering van de huid zichtbaar.
  • Na de behandeling heeft de huid een gezonde rode kleur.
  • Er is geen herstelperiode na de behandeling.
  • Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de donkere huid.

Prijzen

Genesis - Huidstructuur

Gelaat 225,00
Gelaat en hals 275,00
Decolleté 175,00
Gelaat, hals en decolleté 420,00
Oogeleden onder/boven 110,00
Handen 125,00
Littekens v.a. 75,00

De Genesis laser – huidverbetering in beeld

Deze video van het SBS programma Mens en Trends geeft je een duidelijk beeld van wat je van de Genesis laser – huidverbetering bij Health & Beauty Center Monique Gottmer kunt verwachten. Er worden drie behandelingen besproken, de Genesis laser – huidverbetering is de tweede.