Pigmentvlekken, roodheid en couperose verminderen

met de Limelight Laserbehandeling gezicht

Heb je last van ontsierende rode vlekken of couperose? Of bruine pigmentvlekken door de zon, na je zwangerschap of door ouderdom? Blijf er niet mee lopen! De Limelight Laserbehandeling maakt korte metten met deze ongewenste verkleuringen in het gezicht.

Wat doet de Limelight Laserbehandeling voor het gezicht?
Een van de aspecten van veroudering is het ontstaan van pigmentvlekjes: ontsierende donkere vlekken op de huid van gezicht, decolleté en handen. Dit gebeurt meestal onder invloed van de zon.

De Limelight Laser absorbeert zowel rode als bruine kleuren. Pigmentvlekken zullen vervagen, rode vaatjes (couperose) verdwijnen en ook roodheid van de huid vermindert. Je huid krijgt weer een frisse egale teint en poriën verkleinen.

Tijdens en na de Laserbehandeling
De laserbehandeling met de Limelight onderga je bij voorkeur tijdens de wintermaanden, als de zonkracht laag is en je huid haar oorspronkelijke kleur heeft. Na de behandeling kan de huid lichtrood zijn, dit verdwijnt snel. Aanwezige pigmentvlekjes kunnen eerst iets feller van tint zijn, waarna ze geleidelijk vervagen. Bescherm de huid altijd tegen schadelijke UV-stralen om pigmentreacties te voorkomen.

Enkele aandachtspunten

  • Vervaagt pigmentvlekken en doet rode vaatjes (couperose) verdwijnen.
  • Behandeling bij voorkeur in de wintermaanden op de niet-gebruinde huid.
  • Contra-indicatie: zonlicht en zonnebank.

Prijzen

Limelight - Pigment & Roodheid

Gelaat 265,00
Decolleté 265,00
Neus/Kin 55,00
Wangen 150,00
Handen 100,00

De Ipl voor pigment en roodheid in beeld

Deze video van het SBS programma Mens en Trends geeft je een duidelijk beeld van wat je van de Ipl voor pigment en roodheid bij Health & Beauty Center Monique Gottmer kunt verwachten. Er worden drie behandelingen besproken, het is de derde behandeling.