Zuurstof behandeling - Oxygeneo

Een 3 in 1 behandeling

Een innovatieve huid vernieuwende behandeling, die gelijktijdig 3 essentiële acties van een gelaatsbehandeling uitvoert:

  • Exfoliatie van de bovenste huidlaag.
  • Insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen.
  • Zuurstofvoorziening van de huid van binnenuit.

Bij de zuurstof behandeling Oxygeneo worden ontelbare kleine koolstofdioxide belletjes geplaatst die op de huid uiteenspatten. Hierdoor ontstaat een verhoogde zuurstofvoorziening onder het huidoppervlak wat resulteert in een betere doorbloeding en cel-vernieuwing en dus een egale huid. Deze behandeling is goed te combineren met de Tripollar -RF behandeling.

2 behandelmethoden

Je kunt bij een keuze maken uit 2 verschillende behandelmethoden:

  1. NeoBright voor huidverjeugdiging, acne en oneffenheden op de huid, verhelderen van de teint, verminderen van grove poriën en het verminderen van pigmentvlekken.
  2. NeoRevive richt zich op huidverjonging/anti-aging, huidvernieuwing, egalisatie van de huid en vermindering van fijne lijntjes.

Prijzen

Oxygeneo - 3 in 1 behandeling

De Oxygeneo – huidverbetering in beeld

Deze video van het SBS programma Mens en Trends geeft je een duidelijk beeld van wat je van de Oxygeneo – huidverbetering bij Health & Beauty Center Monique Gottmer kunt verwachten. Er worden twee behandelingen besproken, de Oxygeneo en de TriPollar.