Cryolipolyse (vet bevriezen)

De manier om plaatselijk vet kwijt te raken

Ben je op gewicht en leef je gezond, maar krijg je toch die laatste vetkussentjes niet weg? Dan is Cryolipolyse wellicht iets voor jou. Cryolipolyse is een innovatieve techniek om plaatselijk vetcellen kwijt te raken, door deze letterlijk te bevriezen. Wij werken hiervoor met de CoolTech.

Hoe werkt cryolipolyse | vet bevriezen?
De behandeling met de CoolTech duurt ongeveer een uur. Vet bevriezen is vrijwel pijnloos, er komt geen naald aan te pas. Bij een cryolipolyse-behandeling worden op een veilige en gecontroleerde manier plaatselijk vetcellen afgekoeld, waardoor deze worden afgebroken. Dit gaat geleidelijk, zodat de huid niet beschadigt. De vetcellen blijven voor altijd weg.
Na de behandeling kun je meteen je dagelijkse routine weer oppakken. Je hoeft geen rekening te houden met een herstelperiode, zoals bij operaties het geval is.

Is vet bevriezen geschikt voor iedereen?
Cryolipolyse of vet bevriezen is geschikt voor mannen en vrouwen met een stabiel gewicht en een gezonde BMI. Schommel je erg in gewicht, dan heeft cryolipolyse geen blijvend effect.

Enkele aandachtspunten

  • Geschikt voor mannen én vrouwen.
  • Geschikt voor probleemzones zoals bovenarmen, benen, love handles, buik, rug en onderkin.
  • Eén sessie is vaak al voldoende.
  • Vermijd alcohol voor en na de behandeling.
  • Nazorg: vermijd de eerste 24 uur na de behandeling hete douches en baden, massages en lotions op de behandelde zones.
  • Vermijd intensieve lichamelijke inspanning de eerste 48 uur na de behandeling.

Prijzen

Cooltech - Vetbevriezing

1 zone 300,00
2 zones 475,00

De Cooltech – huidverbetering in beeld

Deze video van het SBS programma Mens en Trends geeft je een duidelijk beeld van wat je van de Cooltech – huidverbetering bij Health & Beauty Center Monique Gottmer kunt verwachten. Er wordt een behandeling besproken, de Cooltech.

ALLE LICHAAMSBEHANDELINGEN

Health & Beauty Center Monique Gottmer