Gezicht

Chemische peeling

Betaalbare huidverbetering met goed resultaat

Chemische gezichtspeelings worden in hoog tempo de nummer 1 van de klinische huidbehandelingen wereldwijd. Niet zo gek want ze kunnen rimpels, acne en pigmentvlekken effectief te lijf gaan. En dat tegen een fractie van de prijs van laserbehandelingen. Ook kun je de peelings ondergaan als je je huid een ‘boost’ wilt geven.

Is een chemische peeling geschikt voor jou?
Bij Health & Beauty Center Monique Gottmer hebben wij een serie vloeibare peelings van Medik8 die huidveroudering, acne en pigmentvlekken op een eenvoudige manier aanpakken. Er zijn chemische peelings voor ieder huidtype.

Chemische peelings

  • LightPeel De meest milde peeling uit de serie. Deze peeling is zeer geschikt om de eerste tekenen van huidveroudering en lichte littekens tegen te gaan. Overtollig talg wordt door deze peeling effectief verminderd.
  • AgePeel De naam zegt het al: deze chemische peeling biedt optimale anti-aging voordelen. Dofheid, droge/ruwe huid, fijne lijntjes, grove poriën, zonschade en een eventuele rokershuid worden effectief bestreden.
  • WhitePeel Deze gezichtspeeling is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van donkere vlekjes in het gezicht door pigmentophopingen. Denk daarbij aan zonvlekjes, pigmentvlekjes door acne of door hormonen.
  • BetaPeel Is specifiek bedoeld voor mensen met acne. Deze peeling maakt de onzuivere acne-huid weer rustig en zorgt ervoor dat de vorming van nieuwe puistjes en mee-eters wordt voorkomen.
  • EyePeel Deze peeling is geschikt om de tere huid rondom de ogen te versterken. De eerste tekenen van huidveroudering worden hierdoor minder zichtbaar.

Prijzen

Peeling los 89,00
Peeling bij een behandeling 55,00