T-Shape 2

3-in-1 behandeling

HET 3 IN 1 MULTISYSTEEM

De 3 in 1 behandeling om het lichaam te hermodelleren en de gelaatshuid te revitaliseren. De pijnloze methode die je in enkele sessies je slanke lijn teruggeeft en plaatselijk vet vermindert.

RADIOFREQUENTIE

De T-Shape 2 genereert een multi-polige radiofrequentie dat in contact met de weefselimpedantie, warmte genereert. De op correcte wijze verwarmde lederhuid produceert nieuw collageen, voor een huid die er steviger, compacter en jonger uitziet.

ENDODERMALE MASSAGE

T-Shape 2 roemt zich op een vacuüm-begeleide technologie, in combinatie met diverse dynamische impulsen.

Het vacuüm tilt de huid op, vouwt hem en drukt hem samen, om de plaatselijke bloedcirculatie te verhogen en de lymfedrainage te stimuleren. Zo wordt de activiteit van de fibroblasten vergemakkelijkt en de verwijding van de vaten bevorderd, naast het feit dat zuurstof verspreid wordt met een precieze verdeling van de energie.

LASER LLLT

De Laser LLLT bestraalt het vetweefsel en helpt bij de vorming van tijdelijke microporiën in de vetcellen en om de fragmentatie van triglyceriden in glycerol en vetzuren te versnellen, die op deze wijze uit de cel komen, waardoor die een kleiner volume krijgt. De naar buiten gekomen lipiden worden op hun beurt via het normale metabolisme afgevoerd. Doeltreffend voor de afname van de lichaamsomtrek en de vermindering van oedemen.

ONTDEK T-SHAPE 2

T-Shape 2 combineert 3 krachtige technologieën die gelijktijdig werkzaam zijn, de productie van collageen bevorderen en een aanzienlijke plaatselijke afname van de vetvolumes en van de huidverslapping tot stand brengen, voor een onmiddellijke toename van de bloedcirculatie en de lymfedrainage, wat het figuur verbetert.

Enkele aandachtspunten

  • Verbetert de huidconditie en stimuleert de doorbloeding.
  • Stressreductie van onderhuidse verklevingen.
  • Verbetering van de opname van werkstoffen.
  • Aanmaak van nieuwe cellen en collageen wordt gestimuleerd.
  • Geschikt voor alle huidtypes en leeftijden.
  • Zowel manueel als machinaal uit te voeren.
  • Werkt het beste in kuurvorm.
  • Pijnloze behandeling.

Prijzen

T-Shape 2

ALLE LICHAAMSBEHANDELINGEN

Health & Beauty Center Monique Gottmer