Lipomassage | bindweefselmassage

Een effectieve manier om cellulite te verminderen

Lipomassage is een plaatselijke behandeling om je silhouet op een veilige en ontspannende manier te verbeteren. De huid verbetert en cellulitis vermindert zichtbaar.

Wat is cellulite?
Cellulite ontstaat door een verslechterde stofwisseling in het bindweefsel. Dit kan komen door een verkeerd eetpatroon, maar ook door een verstoorde hormoonwerking (bijvoorbeeld door zwangerschap, de menstruatiecyclus of menopauze). Afvalstoffen worden hierdoor niet meer goed afgevoerd. Cellulite is niet afhankelijk van je gewicht, dus ook met een gezond gewicht kun je er last van hebben.

Hoe kun je cellulite verminderen met lipomassage?
Lipomassage of bindweefselmassage is een zeer effectieve manier om cellulite tegen te gaan. Weefselblokkades worden hiermee weggenomen. De huid èn de onderhuid krijgen weer een gezonde structuur, gaan er beter uitzien en zachter aanvoelen. Wij werken met de Icoone. Dit massage-apparaat trekt de huid op en rolt haar op en af. Deze behandeling is geheel pijnloos en geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.

Enkele aandachtspunten

  • Pijnloze behandeling.
  • Geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.
  • Snel zichtbaar en voelbaar resultaat.
  • Significante vermindering van cellulite.
  • Huid wordt strakker en steviger.

Prijzen

Icoone - Lipo-massage

1 x 35 min. 69,50
Kuur 10x + 1 gratis 695,00
1 x 45 min. 87,50
Kuur 10x + 1 gratis 875,00

Vernieuwde Icoone

1 x 40 min 92,50
Kuur 10 + 1 925,00

Bindweefselmassage – huidverbetering in beeld

Deze video van het SBS programma Mens en Trends geeft je een duidelijk beeld van wat je van de Bindweefselmassage – huidverbetering bij Health & Beauty Center Monique Gottmer kunt verwachten. Er worden twee behandelingen besproken, de Dreamshaper en de Bindweefselmassage.