Permanente make-up Amsterdam

Er permanent perfect verzorgd uitzien

Iedere vrouw wil er graag perfect uitzien, op ieder willekeurig moment van de dag. Permanente make-up Amsterdam kan je daarbij helpen. Bij permanente make-up worden wenkbrauwen, eyeliners of lipliners permanent aangebracht. Deze permanente make-up zit altijd op zijn plaats, ook na een lange dag hard werken, een traantje wegpinken of een duik in het zwembad. Permanente make-up is een prachtige manier om oneffenheden te camoufleren, accenten in het gezicht aan te brengen of een optisch liftend effect te creëren.

Wat is permanente make-up?
Permanente make-up is een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof die met een ultradunne naald in de huid wordt gebracht. Dit gebeurt bij Health Beauty Centre Monique Gottmer uiteraard met het grootste vakmanschap en de meest betrouwbare apparatuur. Een natuurlijk resultaat is hierbij ons uitgangspunt. We maken daarom gebruik van pigmenten die aansluiten bij uw eigen huid- en haartint.

Hoeveel behandelingen zijn nodig voor permanente make-up?
De behandeling bestaat uit 2 sessies. Omdat de pigmenten in de opperste huidlaag worden aangebracht, kunnen ze in de loop van de tijd iets lichter worden. Gemiddeld heb je twee tot drie jaar plezier van je permanente make-up, voordat deze moet worden bijgewerkt.

Wat zijn de mogelijkheden van permanente make-up?

  • Wenkbrauwen: dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen hiermee worden gecorrigeerd, zodat een volle, egale wenkbrauwlijn ontstaat. Deze permanente make-up is zeer geschikt als je vroeger teveel hebt geëpileerd, te dunne wenkbrauwen hebt, of na ziekte of medicijnen geen haargroei meer hebt.
  • Eyeliner: oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up wordt je oogopslag verfraaid. Ook kunnen te kleine of juist te grote ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht met je gezicht. En deze permanente make-up is uiteraard ideaal voor iedereen die veel sport, zwemt of contactlenzen draagt en voor iedereen die allergisch is voor gewone make-up.
  • Lipliner: bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of een accent worden aangebracht. Je kunt niet alleen kiezen voor een ‘echte’ lipliner, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour vorm geeft. Uiteraard is deze permanente make-up zeer geschikt voor iedereen die smalle of bleke lippen heeft.

Prijzen