Resultaten zonder de irritatie …. ™

medik8De meeste huid is gevoelig, het is net in welke mate het zich onderscheidt van anderen. Een eenvoudige verandering van waspoeder kan dit al aantonen. Mensen van alle leeftijden en huidtypen kunnen periodiek last hebben van een gevoelige huid, waardoor ze bijzonder vatbaar zijn voor bepaalde irritante, cosmetische ingrediënten. In feite hebben mensen die lijden aan acne, rosacea of psoriasis meestal een grotere huid gevoeligheid, die dan verergerd kan worden door een aantal agressieve producten die gebruikt wordt.

Medik8 is baanbrekend als huid onderzoeksbedrijf in cosmetische technologie en in het leveren van producten die geschikt zijn voor een gevoelige huid, zonder dat de werkzaamheid gecomprimeerd wordt, zodat het door iedereen gebruikt kan worden. Het is een mythe dat een product ontworpen voor de gevoelige huid niet zo effectief zou zijn, omdat het minder irritant is. Het was eerder ten onrechte aangenomen dat agressieve producten die een aanzienlijke ontsteking veroorzaken, de beste resultaten gaven (het idee is, dat agressieve producten een genezende reactie provoceren), maar het huidige advies, gebaseerd op de meest recente onderzoeken, is dat buitensporige ontstekingen beschadigde cellen kunnen veroorzaken die op lange termijn beschadiging van de huid en vroegtijdige huidveroudering veroorzaken.

De uitdaging voor Medik8 is om effectieve ingrediënten minder agressief te maken zonder vermindering van de sterkte. We doen dit op vele manieren bijvoorbeeld met behulp van
film-encapsulatie, chirally juiste actieve bestanddelen, niet-zuur derivaten en gepatenteerde anti-erytheem technologieën. Uiteraard zal het gebruik van effectieve en sterke Actieve bestanddelen, zoals bijvoorbeeld retinols en fruit zuren, leiden tot enigzins tintelende ervaringen, zelfs op de sterkste huiden, maar Medik8 farmacologen hebben de mate van irritatie geminimaliseerd en in een aantal gevallen is het volledig afwezig. De meest krachtige en effectieve ingrediënten zijn niet meer buiten het bereik van mensen die verbetering willen zonder pijn! En wie wil dat niet ?

Vraag uw professionele huidverzorger, wat Medik8 voor u kan doen.