Veilige behandeling met een duurzaam resultaat

Permanente make up is een prachtige manier om oneffenheden te camoufleren en om een optisch liftend effect te bewerkstelligen. Een natuurlijk resultaat is hierbij ons uitgangspunt. We maken daarom gebruik van pigmenten die aansluiten bij uw huid- en haartint.

Met permanente make up kunnen wij vollere lippen, een duidelijkere oogopslag, een frissere blik of volle wenkbrauwen in een vorm die bij uw gezicht past creëren.

Permanente make up verbetert de contouren van uw gezicht en geeft effect van een subtiele gezichtscorrectie. Wij gebruiken uiteraard gecertificeerde pigmenten die voldoen aan de strenge EU regels. Wat u voelt van het tatoeëren is persoonsafhankelijk. Wij zorgen natuurlijk voor een prettig verloop van de behandeling.

Wij hebben een vergunning van het GGD voor het veilig en hygiënisch aanbrengen van permanente make up (PMU). Met de invoering van het Warenbesluit per 1 juni 2007 door de overheid, zijn er strenge hygiëne regels vastgelegd voor deze behandeling. Uitvoerende bedrijven dienen volgens een vastgelegde werkwijze de behandelingen uit te voeren. De GGD geeft na inspectie bij het bedrijf een vergunning af.