ONTHAREN

Titan huidverstrakking

Maakt de huid een strakker en compacter

Een Titan huidverstrakking laserbehandeling zorgt ervoor dat de huid strakker wordt zonder chirurgie, injecties of hersteltijd. Bij de behandeling wordt gebruikt gemaakt van infrarood licht dat de dieperliggende huidlagen verwarmt. Hierdoor trekken de collageenvezels samen en wordt de productie van collageen gestimuleerd. Het resultaat is een strakkere, stevige huid met minder rimpels. De behandeling kunt u doen op het gezicht en lichaam en is voor elke huidtype mogelijk.

Voor wie: Een volkomen veilige en effectieve techniek. voor alle huidtypes en huidskleuren.

Waarom: Maakt de huid strakker en compacter en tegelijkertijd verbeterd.

Contra indicatie: Geen neveneffecten

Wat is acne!

Acne wordt veroorzaakt door overmatig veel talg op de huid. Talg dat geproduceerd wordt door de talgklieren verstoppen je poriën. Vervolgens komen hier bacteriën bij en voilà, je hebt een ontsteking.

Het toont zich in mee-eters, gerstekorrels, rode pukkels, puistjes met witte kop en/ of cysten (onderhuidse ontstekingen). De meest milde vorm van acne bestaat uit mee-eters en gerstekorrels en het zo nu en dan eens last hebben van puistjes in het gezicht. In het ergste geval zit iemand onder de rode, pijnlijke bubbels. Dit zijn zware onderhuidse ontstekingen die de huid zodanig kunnen beschadigen dat er littekens door ontstaan.

Behandeling Titan huidverstrakking

Benodigde behandelingen

Bestaat uit een kuur van 3 behandelingen, onderhoudt van het resultaat, 1x per jaar. Behandelingen kunnen het hele jaar door gedaan worden. Er is geen downtime met deze behandeling, u kunt meteen weer uw dagelijkse zaken oppakken

Behandeling voor:

  • Handen
  • Armen
  • Buik
  • Knieën
  • Bovenbenen binnenkant