SanaSlank dieet

SanaSlank is een eiwitdieet waarmee u vele kilo’s kunt afvallen. Het dieet is medisch onderbouwd en zorgt voor een 100% natuurlijk biochemisch proces in het lichaam. SanaSlank is het enige dieet dat de stofwisseling niet vertraagt zodat u ook geen last krijgt van het jojo-effect!

SanaSlank biedt meer dan 250 verschillende maaltijden. Door deze variatie en het feit dat u dagelijks twee keer verse groenten mag eten, is het dieet gemakkelijker vol te houden. Het geheim van de maaltijden zijn eiwitten. Deze zijn meer verzadigend dan koolhydraten en houden de suikerspiegel constant. Hierdoor heeft u minder behoefte aan zoet en ervaart u geen honger terwijl u wel minder eet. Door het SanaSlank dieet verbrandt u vet en verliest u geen spiermassa. Hierdoor ontstaat een betere verhouding van spiermassa en vet. Dit is een belangrijk gegeven want: hoe hoger de spiermassa in het lichaam is, hoe sneller uw verbranding.

SanaSlank begeleidingsprogramma:

Tijdens het afvallen wordt u door ons intensief begeleid. We meten, motiveren, begeleiden en adviseren. Zo houden we de spirit er bij u in en blijven de kilo’s er af vliegen! Het SanaSlank afslankprogramma verloopt in verschillende fasen. U start met een strikt beleid waarbij u veel afvalt en werkt in vier fasen toe naar een patroon waarbij u weer normaal eet en op gewicht blijft. In onze salon vertellen wij u graag meer over ons begeleidingsprogramma.

Gezond en lekker afslanken met de SUPERSLANKBOX, vers fruit en verse groenten;

De SUPERSLANKBOX is een geheel nieuw concept op het gebied van afslanken. Een unieke combinatie van eiwitproducten en vers fruit, een gezonde en lekkere methode om snel gewicht te verliezen.

Veel mensen vinden het jammer dat er tijdens het eiwitdieet geen fruit gegeten mag worden. Met de SuperslankBox verandert dat. Er mag dagelijks vers fruit en verse groenten aan het dagmenu worden toegevoegd.

Met deze superslank methode is het mogelijk om op eenvoudige en vooral smakelijke wijze te werken aan een gezond lichaam met een gezond gewicht.

Verschillende thema’s
Er zijn 6 verschillende SuperslankBoxen met verschillende thema’s verkrijgbaar, waaronder een Box “chocolade & fruit”, een Box “hartig” en een Box “Smoothies”. Een box bevat 28 eiwitmaaltijden, voldoende voor een hele week. De SuperslankBox bevat een boekje met een compleet weekmenu, tips en recepten. Zo gezond, lekker en eenvoudig was afslanken nog nooit!

Zes eetmomenten
Met de Superslankmethode wordt zes maal per dag gegeten. Dit is belangrijk om de stofwisseling op peil te houden. De Superslankproducten zijn eiwitrijk en koolhydraatarm en dit zal leiden tot een hoge verzadiging en minder pieken in de bloedsuikerspiegel.

SuperslankBox supplementen
Naast de verschillende Boxen met eiwitrijke producten is er ook een VoedingssupplementenBox verkrijgbaar. Dit omdat tijdens de Superslankmethode bepaalde producten niet worden gegeten zoals brood en aardappelen, het weglaten van dergelijke producten kan leiden tot een tekort aan B-vitamines en mineralen zoals ijzer en foliumzuur. Daarom is het belangrijk dit en andere tekorten aan te vullen met de geadviseerde supplementen.