Kalknagels-Schimmelnagels Laseren

DE GENESISNAIL BEHANDELING.

Wat is GenesisNail?
GenesisNail is een befaamde ND:YAG 1064 nm laser procedure die heeft bewezen om een veilige en effectieve oplossing te zijn voor de behandeling van Oncychomycosis, beter gekend als schimmelnagels.

Wat is Onychomycosis?
Onychomycosis is een schimmelinfectie van de teennagels, in mindere mate ook van de vingernagels. Dermatophyten zijn schimmels die meestal verantwoordelijk zijn voor schimmelnagels. Het is veel voorkomend, men schat dat 10% van de wereldbevolking last heeft van schimmelnagels. U heeft misschien Onychomycosis, als u één van de volgende symptomen heeft:

verdikte nagel
broze, rafelige nagels
veranderde vorm
dof, zonder glans
donkere kleur, veroorzaakt door ophoping van debris onder de nagel.
Waarom is GenesisNail anders dan de andere behandelingen voor Onychomycosis?
Tot voor kort waren er weinig opties voor een succesvolle behandeling:
orale medicatie met de nodige nevenwerkingen,
Cremes en lakken, dit zijn langdurige behandelingen met beperkt succes.
Wat houdt de behandeling in?
De behandeling bestaat uit een laserstraal die over de geïnfecteerde nagel en omliggende huid gaat. Dit zal verschillende malen herhalen totdat er voldoende energie het nagelbed heeft bereikt. Je nagel zal tijdens de behandeling warm aanvoelen. Afhankelijk van het aantal geïnfecteerde tenen, zal de behandeling ongeveer 15 tot 30 minuten zijn.

Is GenesisNail veilig?
Is GenesisNail een pijnlijke behandeling?
GenesisNail is heel veilig. Er werden geen enkele nevenwerkingen gemeld. De meeste klanten beschrijven de behandeling als pijnloos met een kleine warmte prik op het einde.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Het aantal behandelingen zal variëren naargelang de ernst van de schimmelinfectie. Een follow-up is 3 weken later.

Wat kan ik verwachten onmiddellijk na de behandeling?
Wanneer zal ik resultaten zien?
Onmiddellijk na de behandeling gaat uw nagel warm aanvoelen gedurende een paar minuten. De volgende weken gaat uw nagel uitgroeien zonder schimmel. U zult dan een nieuwe gezonde nagel zien verschijnen. Onychomycosis gaat de groei van de nagel vertragen, de tijd dat u resultaat gaat zien dan kan ook variëren. Over het algemeen zien de meeste klanten resultaat binnen de 8-10 weken.

Komt de schimmel terug?
De infectie zal verbeteren na een behandeling maar u zult de nodige voorzorgsmaatregelen moeten nemen om herinfectie te voorkomen.